На вихідних у Кропивницькому контролюватимуть стихійну торгівлю

Ілюстративне фото

Пік підвищення температури повітря у Кропивницькому припаде на 5-6 серпня: у ці дні термометр зафіксує 37 градусів за Цельсієм у тіні. У зв’язку із встановленням тривалої аномальної спеки, заступник міського голови Олександр Мосін провів робочу нараду з керівниками виконавчих органів. У ці дні активно працюватиме Муніципальний патруль, який контролюватиме традиційні місця стихійної торгівлі з метою недопущення реалізації продуктів харчування, що швидко псуються.

Про це повідомляє Перша електронна з посиланням на сайт міськради.

Окреме доручення отримали керівники ТОВ «Екостайл»: вивезення сміття з контейнерних майданчиків і приватного сектору має відбуватися чітко за спланованим графіком.

Територію міста у спекотні дні двічі на день поливатимуть водовози КП «Універсал – 2005». Комунальники також отримали завдання прискорити роботи з ремонту пішохідного мосту через Інгул, завершити його фарбування і вже з наступного тижня заповнити русло річки водою.

Будуть введені додаткові обмеження на рух великогабаритного і великовагового  транспорту територією міста. Відповідно до підготовленого проекту рішення виконавчого комітету міської ради, який проходить наразі процедуру прийняття шляхом опитування, у період із 10.00 до 22.00, при температурі повітря вищої за 28 градусів Цельсія, вулицями міста забороняється пересуватися транспорту  вагою понад 24 тонни та навантаженням на вісь понад 7 тонн.

Олександр Мосін також звернувся до представників громадських організацій і політичних партій утриматися у ці дні від проведення масових акцій на території міста.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар