Перші враження від Індії: 19-річна модель із Кропивницького підписала міжнародний контракт

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

19-річна кропивничанка, володарка титулів “Міс Принцеса Кіровоградщини” та “Княгиня Кіровоградщини” Марія Мельничук підписала контракт з індійською модельною агенцією “La Creme” і уже третій тиждень живе у Нью-Делі. Перші враження від Індії – багато сміття, але дуже доброзичливі люди. Крім того, там немає стереотипів про худорлявих моделей, а навпаки – цінується пишна краса.

Марія Мельничук – студентка факультету педагогіки та психології ЦДПУ ім. В. Винниченка. На одному з факультетських конкурсів її помітила директор модельної агенції “MIX models” Олена Рудковська. Там Марія виборола не тільки перемогу, а і путівку на міські та всеукраїнські подіуми. За два роки навчання в агенції Марія здобула ряд титулів “ІІІ Віце Міс Университету 2016”, “Суперстудентка Кропивницького”, “Княгиня Кіровоградщини 2016”, “Міс Принцеса Кіровоградщини 2017” та звання “Княгиня України Топ-модель 2016”.

Згодом Марія підписала контракт зі столичною материнською агенцією “Kaya models”, яка і знайшла для неї контракт з індійською “La Creme”. Дівчина живе у Ньою-Делі в Індії уже три тижні – це менше третини тривалості її контракту. За цей час вона вже встигла відзнятися у декількох фотосетах та попрацювати у шоурумі місцевого бренду:

“Були зйомки для інтернет-магазину “Flipcart”, а також дизайнерський шут (зйомка – ред.) індійського фотографа. Зараз я працюю у шоурумі індійського бренду. Наразі в мене немає як таких “обов’язків”. Якщо є робота, то я тут, якщо ні – їжджу на кастинги. Проекти для мене шукає моя індійська модельна агенція“, – розповіла Першій електронній Марія Мельничук.

Дівчина каже, що в Індії не працює стереотип, що модель повинна бути надстрункою. Навпаки – їй сказали, що непогано було б ще й набрати вагу:

“У кожній країні свої традиції і вимоги до моделей. Тому, коли я їхала, то переживала щодо своїх параметрів, адже є стереотип, що модель має бути дуже стрункою. Але тут такого немає. Я приїхала і мені сказали, що треба поправлятися, бо індуси люблять не худорлявих дівчат. Навіть самі індуски мають пишні форми, – розповідає Марія і додає, – На зйомках фотографи просять посміхатись – тут люблять такі “життєві фото”.

Перші враження від країни – багато сміття, але дуже приємні і доброзичливі люди:

“Це моя перша поїздка, тому мені тут все дуже цікаво. Тим паче Індія – дуже специфічна країна в плані чистоти і гігієни. Щойно прилетіла, я трішки була шокована, тому що тут скрізь валяється сміття, у місцевих мешканців немає такої естетичної звички. Але індуси – дуже добрі, комунікабельні і, коли щось потрібно, завжди прийдуть на допомогу. Я їхала із поганим знанням англійської і дуже переживала з цього приводу, але все добре. Тут лояльно ставляться до моделей: “Якщо не знаєш, то ми допоможемо, підкажемо”.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар