“Дизель шоу” у Кропивницькому зібрав більше гостей, ніж поміщається у філармонію

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Днями у Кропивницькому студія “Дизель шоу” показала у Кропивницькому програму “Весна смішна”. Гумористи зібрали більше гостей, ніж поміщалося у глядацьку залу філармонії, тож окрім звичайних місць, у проходах стояли стільчики. У “Дизель шоу” був у Кропивницькому більше, ніж аншлаг.

Гумор-студія показала кропивничанам традиційну гумористичну програму у власному стилі: номери, які уже стали класикою, та нові мініатюри.

Чоловіча паніка у магазині жіночої білизни (“Куме, перетелефоную тобі. Тут, виявляється, не все так просто”), анонс повстанського руху проти відміни 8 березня, пародії на зірок шоу-бізу, повернення “блудного” чоловіка додому – далеко не повний перелік того, що показав у Кропивницькому “Дизель шоу”.

А ще один із учасників студії Євгеній Сморигін провів для гостей розіграш – два переможці отримали сертифікати на 500 грн у інтернет-магазині “Розетка”. Суть конкурсу полягала в тому, щоб швидко і без запинок п’ять разів повторити коротеньку скоромовку – це давало путівку у фінал. Тут завдання було вже складніше – настпуна скоромовка інколи звучала навіть досить смішно. Глядачі веселилися “помарками” учасників, а ті – відчайдушно намагалися виграти. Зрештою, юнак із Кропивницького виборов цю перемогу власними силами, а найменший учасник конкурсу отримав приз завдяки глядацьким оплескам.

Більше фото тут

Поширити:

Залишити коментар:

коментар