Заступник голови Кіровоградської облради у 2015 році не заробив жодної копійки

У декларації заступника голови Кіровоградської обласної ради Ігоря Степури за 2015 не заповнений жоден рядок. Тобто, згідно з декларацією, у минулому році свободівець не заробив жодної копійки і жив невідомо за які кошти.

Нагадаємо, у декларації за 2014 рік записано, що того року Ігор Степура отримав 306 тис. грн за оренду рухомого та нерухомого майна.

На посаду заступника голови облради Ігор Степура обраний 4 грудня 2015 року.

Читайте також: Такі різні чиновники: скільки заробляють заступники голови Кіровоградської облради

Біографічна довідка

Степура Ігор Станіславович народився 29 червня 1972 року у м. Кривий Ріг Дніпропетровської області.

Освіта повна вища. У 2002 році закінчив Криворізький технічний університет за спеціальністю “Електропривод промислових установок і технологічних комплексів”, кваліфікація – інженер-електромеханік.

Трудову діяльність розпочав у 1994 році водієм автомашини  Глеюватської сільської ради, Криворізький район, Дніпропетровська область.

З червня 1995 року по лютий 1996 року працював електромонтером, електрозварником Айхальського будівельного монтажного тресту Акціонерної компанії “Алмази Росії “Саха”, смт Айхал, Мирнинський район, Республіка Саха (Якутія).

Червень 1996 року – червень 1997 року – інспектор дільниці “Охорона” Рудоуправління ім. Кірова Мінпрому України, м. Кривий Ріг, Дніпропетровська область.

З серпня 1997 року по грудень 2007 року – налагоджувальник, старший майстер з автоматики Криворізького державного гірничо-металургійного комбінату “КРИВОРІЖСТАЛЬ”, м. Кривий Ріг, Дніпропетровська область.

Грудень 2007 року – лютий 2010 року – старший змінний майстер з автоматики Відкритого акціонерного товариства “АрселорМіттал  Кривий Ріг”, м. Кривий Ріг, Дніпропетровська область.

У грудні 2015 року обраний депутатом Кіровоградської обласної ради сьомого скликання.

Читайте також: Голова Кіровоградської облради заробляє стабільно добре

Поширити:

Залишити коментар:

коментар