Депутати “підняли” зарплату голові Кіровоградської облради Олександру Чорноіваненку

Сьогодні, 25 березня, депутати Кіровоградської обласної ради проголосували за проект рішення «Про визначення умов оплати праці голови обласної ради», у якому визначено скільки і за що голова облради Олександр Чорноіваненко буде отримувати ряд надбавок та доплат.

За це рішення проголосували 47 із 60 депутатів. Під час голосування сам Олександр Чорноіваненко не заявив про конфлікт інтересів.

«Виплачувати голові обласної ради Чорноіваненку Олександру Анатолійовичу з часу обрання на посаду до 31 грудня 2016 року: надбавку за 1 ранг посадової особи місцевого самоврядування; надбавку за вислугу років у відсотках до посадового окладу з урахуванням надбавки за ранг і залежно від стажу державної служби та стажу служби в органах місцевого самоврядування […]; надбавку у зв’язку з роботою, яка передбачає доступ до державної таємниці у розмірі 15 % посадового окладу відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 15 червня 1994 року № 414 “Про види, розміри і порядок надання компенсації громадянам у зв’язку з роботою, яка передбачає доступ до державної таємниці”», – повідомляється у проекті рішення облради.

Також у з обласного бюджету Олександру Чорноіваненку доплачуватимуть «надбавку за особливий характер роботи та інтенсивність праці у розмірі 90 % посадового окладу» та виплачуватимуть «преміювання у розмірі 60 % посадового окладу».

Нагадаємо, у 2014 році зарплата голови обласної ради складалася з п’яти джерел: оклад (зарплата) 4 980; надбавка за ранг: 160; за вислугу років: 771; за інтенсивність роботи: 4 482; за роботу з таємними документами – 747; премія у розмірі 60% від окладу- 2988. У середньому – 14 тис. 128 грн.

Яка зарплата була в Олександра Чорноіваненка у 2015 році – невідомо, оскільки декларації за минулий рік на сайті ще немає.

Читайте також: Голова облради має квартиру, земельний пай, автомобіль та рахунок в банку

Поширити:

Залишити коментар:

коментар