Голованівську РДА очолив підполковник податкової міліції з Гайворона

© bykvu.com

Президент Зеленський призначив головою Голованівської районної державної адміністрації КОВЕРДЯГУ Ігоря Миколайовича.

Відповідне розпорядження №121/2023-рп від 30 червня 2023 року опублікували на сайті президента, інформує Перша електронна газета.

Ігор Ковердяга народився 17 травня 1982 року в селі Солгутове, Гайворонського району, Кіровоградської області. У 1999 році закінчив Солгутівську загальноосвітню школу. У 2004 році закінчив Національну Академію ДПС України за напрямом “Економіка підприємництва” спеціальність “Фінанси”, освітній ступінь “Магістр”.

З 2004 року по грудень 2018 року працював у органах податкової міліції ДФС у Кіровоградській області. Має спеціальне звання “підполковник податкової міліції” і військове звання – молодший лейтинант ЗСУ.

З 2019 року по грудень 2020 здійснював комерційну діяльність у складі засновника ТОВ “Поділля 2018”.

На підставі рішення Гайворонської ТВК обраний депутатом Гайворонської міської ради VIII скликання.

Досі працював на посаді першого заступника гайворонського міського голови з питань дільності виконавчих органів ради.

Одружений. Має сина та доньку.

Нагадаємо, у липні 2021 президент звільнив з посади голову Голованівської РДА Олега Голімбієвського. За місяць Кабінет Міністрів України погодив призначення на цю посаду Олексія Чушкіна – члена партії “Батьківщина”, який раніше очолював Голованівську районну раду. Проте президент так і не затвердив цю кандидатуру. Після вторгнення Чушкін влаштувався у Голованівський РТЦК та СП (військкомат).

Поширити:

Залишити коментар:

коментар