Керівником «Дніпро-Кіровоград» може стати посадовець із облавтодору

© pixabay.com

Обласне комунальне виробниче підприємство «Дніпро-Кіровоград» може очолити заступник директора ДП «Кіровоградський облавтодор» Ігор Кравченко.

Цю інформацію Першій електронній газеті повідомило джерело в ОВА, а також підтвердили кілька депутатів обласної ради, які на умовах анонімності зазначили, що Ігор Кравченко «є людиною заступника начальника ОВА Сергія Поліщука і той зараз лобіює питання про встановлення контролю над підприємством».

Джерела в депутатських колах також уточнили, що «військова адміністрація зараз педалює перспективу самостійного управління підприємством «Дніпро-Кіровоград»».

Також таку пропозицію озвучував раніше депутат облради від «слуг» Юрій Дрозд.

Нагадаємо, Сергій Поліщук виходець із облавтодора – свого часу очолював ДП в регіоні, а потім очолював Службу автомобільних доріг в області.

Натомість Ігоря Кравченка пов‘язують із рестораном «Колізей» у Кропивницькому, а також відпочинковим комплексом із сауною і басейном, що знаходиться поряд із рестораном.

Також відомо, що Ігор Феліксович Кравченко на виборах 2020 року балотувався у міськраду Кропивницького від партії «За майбутнє». Першим номером у списку йшов депутат облради Олександр Горбунов.

До цього Кравченко подавав свої заявки на участь у проекті LIFT – мав бажання очолити Знам‘янський і Світловодський райони.

Нагадаємо, нещодавно довкола підприємства намагалися штучно створити скандальну ситуацію. Невідомі особи з використанням ботів поширювали у соцмережах фейк про масове отруєння водою жителів 101-го мікрорайону Кропивницького. Інформація не знайшла підтвердження – до медзакладів міста не було звернень з симптомами отруєння, а лабораторна перевірка підтвердила відповідність води заявленим нормам.

Підприємство звернулося з заявою до правоохоронних органів.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар