Нардеп з Кіровоградщини осоромився у прямому ефірі

Народний депутат від фракції “Слуга народу” Олександр Дануца осоромився в ефірі українського телеканалу, не змігши розсудливо відповісти на запитання про загрозу нової російської агресії і те, як захищатися Україні. Він почав прирівнювати ситуацію із “сусідом-ґвалтівником”.

Про це повідомляє сайт Obozrevatel, інформує Перша електронна газета.

Конфуз трапився під час включення на телеканалі “Україна 24”.

Як йдеться у матеріалі, у програмі обговорювали думки колишнього спецпрадстивника США у переговорах щодо України Курта Волкнера. Він зокрема окреслив п’ять загроз глави РФ Володимира Путіна Європі й назвав нову дату ймовірного вторгнення російських військ на територію нашої держави. У Дануци ж, який у Верховній Раді представляє Комітет із питань правоохоронної діяльності, поцікавилися, як там оцінюють ситуацію, що склалася на кордонах України. А також його особистою думкою про це й оцінки Волкнера.

“Мій коментар дуже простий. Коли у вас є насильник…. Я кажу просту річ… Ви дізналися про те, що ваш сусід зґвалтував жінок на районі…” – став розповідати “слуга”.

Ведучі попросили його без подібних порівнянь дати відповідь на озвучені питання. Але навіть коли журналісти ще раз повторили їх, нардеп не зміг дати вичерпної відповіді.

“Я оцінюю це так, що Україна перебуває у небезпеці. Щоб вийти із цієї ситуації, нам потрібно забезпечувати кордони безпекою. Ну, війська і все інше”, – сказав Дануца, після чого ведучі іронічно подякували “слузі народу” й завершили розмову.

Нагадаємо, Кропивничанам представили міський бюджет на 2022 рік

Читайте також: Громада на Кіровоградщині заснувала Всеукраїнську літературну премію

Поширити:

Залишити коментар:

коментар