Уряд не рекомендуватиме Валерія Міщенка на посаду голови Кіровоградської ОДА

Уряд не рекомендуватиме кандидатуру Валерія Міщенка на посаду голови Кіровоградської облдержадміністрації.

Про це у своєму телеграм-каналі написав міністр Кабінету міністрів України Олег Немчінов, повідомляє Перша електронна газета.

“Репутація глав ОДА має бути кристально чистою та мати підтримку у своєму регіоні. Ми врахували думку як простих громадян, так і бізнесу. Більше того, є інформація, що у кандидата існує конфлікт інтересів, оскільки він є власником бізнесу”, – зазначив він.

Олег Немчінов додав, що отримавши всю інформацію, члени Кабінету Міністрів дійшли висновку не рекомендувати призначення Валерія Міщенка на посаду голови Кіровоградської ОДА.

Зазначимо, що під час свого виступу у Кабміні, відповідаючи на питання, чи бачить Валерій Міщенко прецедент із конфліктом інтересів, він відповів наступне:

“Я бачу. Коли мені запропонували цю посаду, я сказав, що бачу тут конфлікт інтересів. Але мені на це сказали, що не буде конфлікту. Я передаю бізнес своєму сину”.

Читайте також: Про що під час свого виступу у Кабміні говорив імовірний очільник Кіровоградської ОДА

Нагадаємо, колишнього очільника Кіровоградської ОДА Андрія Балоня підозрюють у вимаганні 1,8 млн грн хабаря. Його затримали під час передачі грошей разом із ще одним посадовцем облдержадміністрації – Сергієм Шевченком, який керував патронатною службою. Детальніше про справу з хабарем можна почитати за посиланням.

Окрім того, раніше мав погодити призначення народного депутата від “Слуги народу” з Кропивницького Богдана Торохтія на посаду голови Кіровоградської обласної державної адміністрації. Цього не відбулося, тому що нардеп не прийшов на засідання.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар