Автівка, у якій Супрун помітила Яриніча, належить нардепу від ОПЗЖ Мамояну

© Уляна Супрун | Facebook

Депутат ОПЗЖ Суто Мамоян є власником машини, у яку сів чоловік, що “тикав телефон в обличчя” ексочільниці МОЗ Уляні Супрун. За словами Супрун, у машині сидів чоловік “дуже схожий” на колишнього депутата ВРУ Костянтина Яриніча.

Про це на своїй сторінці у Facebook написав виконавчий директор організації ARC.ua Станіслав Грещишин, повідомляє Перша електронна газета.

За його словами, Mercedes-Benz G 63 AMG внесений у декларацію Суто Мамояна за 2019 рік.

“Нагадую, що Яриніч не спростував, що це він в машині.

Тепер його ранковий пост зрозумілий – охорона не його, машина не його, він має право бути де захоче, з Медведчуком не знайомий. Бо він був у машині депутата ОПЗЖ і, напевно, охоронець ОПЗЖ, а не його.

Це класика галімого з’їзду.

Чекаю, коли Яриніч заявить, що супруноботи взламали його сторінку і написали ранковий пост”, – додав Станіслав Грещишин.

Нагадаємо, колишня очільниця Міністерства охорони здоров’я Уляна Супрун заявила про спробу її залякати. В автомобілі, куди сів провокатор, Супрун побачила людину, схожу на екснардепа від БПП і кандидата на пост голови НСЗУ з Кропивницького Костянтина Яриніча.

Зі свого боку Костянтин Яриніч написав у своєму Facebook, що таким чином Уляна Супрун вирішила “хайпонути” напередодні засідання Кабміну, а історія вигадана.

Читайте також: “Велике будівництво” Зеленського: урядова програма чи великий піар

Поширити:

Залишити коментар:

коментар