Що обіцяв і що виконав Андрій Райкович на посаді міського голови у 2016 році

Наближається перша річниця з дня місцевих виборів-2015 в Україні. 27 листопада виповниться рік, як Андрій Райкович став міським головою Кропивницького.

Про 12 місяців роботи міський голова звітуватиме 28 листопада о 19.45 в прямому ефірі каналу «Кіровоград» в ток-шоу «МИ».

«Слово і Діло» вирішило підготувало інфографіку про обіцянки міських голів, які вони зобов’язалися виконати до кінця 2016 року.

Зокрема, Андрій Райкович до кінця 2016 року обіцяв кропивничанам закупити 20 нових тролейбусів та створити сучасний гемодіалізний центр. Поки що його обіцянки – у стадії виконання. Тендер на купівлю тролейбусів уже проведено, але перший тролейбус, який мав прибути у Кропивницький 15 листопада – і досі не приїхав.

Стосовно створення гемодіалізного центру – питання лише на етапі підготовки. Андрій Райкович підписав меморандум з представництвом відомої німецької компанії “Fresenius Medical Care” щодо реалізації проекту створення гемодіалізного центру у Кропивницькому. Також депкорпус підтримав питання “Про оптимізацію мережі лікувально–профілактичних закладів комунальної власності м. Кропивницького та реорганізацію пологового будинку № 2 ім. “Святої Анни” шляхом приєднання до пологового будинку № 1”. Відкрити сучасний гемодіалізний центр планують у гінекологічному корпусі пологового будинку №2.

24421-1_uk_large

Поширити:

Залишити коментар:

коментар