Парк “Перемоги” у Кропивницькому залишився без меж, без власника і без грошей

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Депутати міської ради Кропивницького, сьогодні, 10 листопада, не підтримали проект рішення “Про передачу КП «Кіровоград-Благоустрій» Кіровоградської міської ради» в постійне користування земельної ділянки  для розміщення парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Парк «Перемоги».

Згідно проекту рішення, у власність КП мали передати земельну ділянку (кадастровий №3510100000:46:393:0156) площею 51,5 га для обслуговування та збереження парку-пам’ятки садово-паркового мистецтва місцевого значення «Парк «Перемоги».

На запитання депутата міськради Михайла Демченка, чи увійшла у цю земельну ділянку частина, яка зайнята ресторанним комплексом “Тиха гавань” нардепа Олександра Горбунова, Родіон Владов відповів, що не увійшла.

“Ця ділянка не увійшла згідно проекту, який розроблявся ще у 2008 році. Цей проект розробляв інститут землеустрою”, – відповів начальник управління земельних відносин.

У результаті, за проект рішення віддали свої голоси лише 12 депутатів.

Нагадаємо, на облаштування “Парку “Перемоги” у Кропивницькому була можливість залучити 10 млн грн державної інвестиції. Для того, щоб освоїти ці кошти міській раді потрібно було визначити межі парку і передати його на баланс одного з комунальних підприємств. Враховуючи те, що наразі триває 11-й місяць року, а межі і власника “Парку “Перемоги” визначити так і не змогли, державну субвенцію цього року отримати вже не вдасться.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар