На Кіровоградщині попрощалися із 34-річним військовим АТО

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 4 листопада, в Олександрії поховали 34-річного Андрія Узлова, який загинув у зоні проведення АТО.

Прощання відбувалося біля рідного дому бійця на вулиці Паризької комуни, 50. На церемонію прийшли родичі, друзі, приїхали однополчани. Покійний служив командиром БТР в 1-му окремому мотопіхотному батальйоні “Волинь”.

На даний момент батальйон дислокується в селищі Новоайдар Луганської області (це зона АТО). За словами товаришів по службі, 1 листопада Узлов був присутній на вечірньому шикуванні о 21:00. А вранці, 2 листопада, о 10:00 його тіло знайшли в розташуванні частини під відкритим небом без ознак життя.

“Можливо, ввечері або вночі вийшов на свіже повітря, або зателефонувати, або в туалет, і стало погано”, – припускають товариші по службі.

Троюрідна сестра покійного Наталія Банник розповіла, що попередньою причиною смерті назвали інсульт.

“Видно, що йому робили трепанацію черепа, швидше за все, крововилив в мозок”, – поділилася Наталя.

І родичі, і товариші по службі тепло згадують покійного:

“Він був хороший хлопець. Ви ж бачите, скільки нас приїхало, – каже заступник командира взводу Іван Назаренко. – Це не мої слова, а від усього нашого колективу”, – додає він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Андрій Узлов підірвався на розтяжці.

Узлов Андрій Миколайович народився 19.10.1982 року в Олександрії. Закінчив школу №19 і Олександрійський профліцей (ПТУ №13) за фахом електрослюсар. Служив в армії в Криму. Потім працював охоронцем в магазинах, клубах, займався приватними будівельними ремонтами. Їздив на заробітки в Севастополь, Харків.

У вересні 2014 року Узлова мобілізували в АТО від Олександрійського військкомату. Після навчального центру “Десна” направили в 1-й окремий мотопіхотний батальйон “Волинь”. Служив командиром БТР. Брав участь в боях в Дебальцеве, Горлівці, Красногорівці. Через рік демобілізувався і прийшов додому, отримав статус учасника АТО. У червні 2016 року підписав контракт і повернувся в рідний батальйон. Помер в розташуванні батальйону в Новоайдарівці 02.11.2016 року.

У Андрія залишилися мати Раїса Петрівна і рідний старший брат Анатолій. Створити власну сім’ю боєць не встиг. Була дівчина, з якою збирався розписатися після повернення. Узлова поховали на Верболозовському кладовищі.

       

Поширити:

Залишити коментар:

коментар