Кропивницькі паралімпійці-медалісти повернулися в Україну

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
фото 24tv.ua

Сьогодні, 22 вересня, рано–вранці Україна зустрічала своїх героїв–паралімпійців, перша група яких  повернулася на Батьківщину після тріумфального виступу в бразильскому Ріо–де-Жанейро.

Про це пише сайт міськради Кропивницького.

В аеропорту Бориспіль спортсменів із Кропивницького паралімпійського чемпіона Євгена Зінов’єва, володарку срібної і двох бронзових медалей Ольгу Свідерську та двічі бронзового призера Андрія Деревинського вітали батьки, друзі, спортивна громадськість міста. Серед зустрічаючих були і начальник відділу фізичної культури і спорту міської ради Сергій Колодяжний та директор КДЮСШ №1 Юрій Жовтенко.

Мужні атлети на чолі з головою Національного паралімпійського комітету Валерієм Смушкевичем щиро подякували за підтримку під час змагань і теплу зустріч в на рідній землі. Вони повідомили, що всі свої перемоги на Паралімпійських Іграх вони присвячують українським воїнам – Герям АТО.

фото 24tv.ua

Паралімпійців з Кіровоградщини зустрічала також начальник управління молоді та спорту Кіровоградської ОДА Уляна Соколенко. Слова подяки нашим спортсменам-паралімпійцям вона написала також на своїй сторінці у соцмережі Фейсбук.

Загалом українські паралімпійці завоювали 117 медалей: 41 золоту, 37 срібних та 39 бронзових. Під прапором України наші спортсмени встановили 22 рекорди світу і 32 паралімпійські рекорди.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар