У День міста в Кропивницькому показали фотовиставку про особливих дітей та їх матусь

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram

Сьогодні, 17 вересня, у Ковалівському парку презентували фотовиставку “Життя без обмежень”, присвячену дітям з особливими потребами та їх матусям.
Організувала фотовиставку ГО “Кіровоградське обласне об’єднання батьків дітей з особливими потребами і інвалідів” та Кіровоградська обласна ГО матерів дітей-інвалідів і інвалідів “Серце матері”.

На виставці представлені світлини з табору для діток з особливими потребами “Джерельце надії”, який цього літа вдруге організовували у Кропивницькому. Також на фотовиставці є світлини матерів особливих дітей, які зробив кропивницький фотограф Андрій Бондаренко.

Як розповіли організатори виставки, метою заходу є демонстрація того, що поряд з нами живуть особливі дітки та їх матусі, і вони такі ж самі рівноправні члени суспільства.

“Я особливо пишаюсь виставкою світлин мам особливих діточок, – розповіла голова ГО “Кіровоградське обласне об’єднання батьків дітей з особливими потребами і інвалідів” Анна Бондарєва, – в суспільстві є така думка, що вони не мають права на особисте життя, що вони мають лише опікуватися своїми дітьми, і все. Ми ж хочемо показати, що вони, в першу чергу жінки, вони можуть бути красивими, можуть гарно виглядати, реалізувати себе”.

За словами заступниці голови ГО “Кіровоградське обласне об’єднання батьків дітей з особливими потребами і інвалідів” Любові Скрипниченко, виставка світлин з особливими дітками направлена на те, щоб люди дивилися на таких діток, і розуміли, що вони є повноцінними членами суспільства, щоб не відокремлювали їх від решти.

Фотовиставка користується популярністю серед містян, біля стендів постійно знаходяться глядачі.

Крім того, біля стендів зі світлинами розміщено стіл з поробками зробленими руками особливих діточок.

rFwQtmZdARU ua-8464.full Z6MBqxmQyPM

7JEl22WArwc 9v_hXduBoJ8 h2L1pmCiWDc

Поширити:

Залишити коментар:

коментар