Як ремонтуються дороги Кіровоградщини (ІНТЕРАКТИВНА КАРТА)

Люблю писати про хороші, мотиваційні, цікаві історії. Пишу про людей, які хочуть і вміють робити важливі речі. Слідкую за оновленнями в сфері реформ і намагаюся писати про складне простими словами)
Контакт: Facebook Telegram
Віднедавне на сайті Державного агенства автомобільних доріг України працює інтерактивна карта, яка дозволяє побачити п

«На нашому сайті в тестовому режимі запрацювала інтерактивна карта ремонту доріг. На ній нанесені усі об’єкти поточного середнього ремонту, розпочаті роботи, загальна вартість будівництва об’єктів, проектно-кошторисної документації, терміни виконання та генеральні підрядники», – т.в.о. Голови Укравтодору Євгеній Барах.

За його словами, на цій карті будуть зазначені усі основні індикативні показники, які цікавлять користувачів доріг.

«Усі данні будуть оновлюватися щотижнево, фото-звіти робитимуться частіше. За їх допомогою, ми матимемо можливість відслідковувати реальний стан ремонтних робіт і доводити їх до відома громадян», – зазначив Барах.

Інтерактивна карта ремонту доріг вже знаходиться на сайті Укравтодору, який, до речі, наразі також оновлюється. Крім дорожньої мапи на сайті також графічно та доступно будуть зображені усі джерела фінансування, їх наповнення та використання.

Переглянути інтерактивну карту України можна за посиланням. Щоб подивитись, як триває ремонт доріг на Кіровоградщині, треба змінити масштаб.

Прес-служба Укравтодору

Поширити:

Залишити коментар:

коментар