Народний депутат заступився за кіровоградський аеропорт перед комітетом ВРУ

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Кіровоградський аеропорт не потрапив до державної програми цільового розвитку.

Про це повідомив народний депутат України Олександр Горбунов сьогодні, 7 квітня, під час виїзного засідання Комітету Верховної Ради України з питань бюджету.

“24 лютого 2016 року було затверджено Державну цільову програму розвитку аеропортів, яка буде реалізовуватися до 2023 року. Кіровоградського аеропорту немає у списку летовищ, які потрапляють під дію цієї програми. Я звертаюся до людей, які тут присутні, щоб розібратися у ситуації і включити кіровоградський аеропорт до цієї програми”, – наголосив Горбунов.

Довідково.

Аеропорти України матимуть змогу модернізувати власну інфраструктуру в рамках реалізації Державної цільової програми розвитку аеропортів на період до 2023 року.

До списку об’єктів, які отримають фінансування за Державною цільовою програмою розвитку аеропортів на період до 2023 року, увійшли 17 летовищ. Програма передбачає приведення інфраструктури авіаційного транспорту у відповідність до міжнародних стандартів, забезпечення набуття Україною статусу транзитної держави з урахуванням її унікального географічного розташування, підвищення ефективності управління державним майном. Фінансування завдань та заходів Програми здійснюватиметься за рахунок власних коштів підприємств, коштів приватних інвесторів, місцевих бюджетів, залучених кредитних ресурсів, у тому числі під державні гарантії.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар