Будні 34-го батальйону: як солдатам грамоти роздають

Журналістка
Світлана Листюк
Журналістка

Як отримати  грамоту за службу в зоні АТО, розповів воїн 34-го батальйону Дмитро Степаненко – виходець з селища Вільшанка Кіровоградської області.  

“На днях ми повернулися з клапану, де перебували кілька тижнів. А сьогодні бригадне шикування з приводу якогось там, вже забув якого, свята. Начальник штабу зачитує списки заохочень. Нові звання, подяки, грамоти. З нашого «підрізділу» першому вручають грамоту Безпілотнику.

– Ось погляньте, будь ласка, – розпинається підполковник, – Є! Таки є хоча б один непитущий солдат у взводі. Синок, будь і надалі прикладом для цього збіговиська аватарів і порушників дисципліни, серед яких тобі доводиться нести службу!

Мене аж заціпило. У нас чоловік п’ять навіть не курять, спиртне тим більше не вживають. А Безпілотник якраз і отримав свій позивний за той скляний стан, коли мозок не керує тілом.

На виході першим не витримав Матільда:

– Тучка, що це за фігня? Купа народу з передової повернулась, а грамоти роздають алкашам, які навіть на одноденних виїздах не бувають?

– Ну, нужно было срочно документы на поощрение подготовить, данные там всякие. К вам на клапан не дозвониться. Кто был на месте, на того и подписали.

– Афігеть!!!”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар