У Кропивницькому проведуть безоплатну зустріч із психологами

© ISTOCK

У Кропивницькому на базі освітньо-культурного Гончаренко центру влаштують безоплатну зустріч із психологами для родин, які потребують психологічної підтримки.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням Кропивницький Гончаренко центр.

За словами організаторів, захід розрахований на батьків, які прагнуть зрозуміти, як допомогти своїм дітям пережити стрес та тривожні ситуації, що виникають через війну. Під час події учасники зможуть познайомитися з арт-терапевтичними методиками, які допомагають розпізнавати, приймати та керувати власними емоціями.

«Здатність батьків усвідомлювати та контролювати свої емоції — це один з ключових елементів для створення здорових стосунків з дітьми у складні часи. Ми хочемо допомогти кропивничанам пережити цей складний час, тому організували серію зустрічей із психологами», — коментує організатор заходу.

Вестиме захід Оксана Береславська, практикуюча психологиня, консультантка та авторка психологічних трансформаційних ігор. За її словами, розуміння власних емоцій є запорукою емоційної стійкості батьків і дітей у стресових ситуаціях.

«Проживання емоцій екологічно — ключ до впевненого майбутнього. Приходьте та навчіться бути справжньою опорою для своїх дітей», – закликає психологиня.

Зустріч проведуть у п’ятницю, 11 жовтня, о 14:00 на базі місцевого Гончаренко центру, що на вулиці Великій Перспективній, 4а. Тривалість події — півтори години. Для участі достатньо заповнити  форму за посиланням.

Довідково: Гончаренко центр – найбільша недержавна всеукраїнська мережа безкоштовних освітньо-культурних та волонтерських просторів, заснована у 2021 році.

Нагадаємо, війна всередині нас. Як приборкати почуття провини й підтримати близьких

Читайте також: як зберегти витримку в умовах повітряних атак та інших викликів війни

Поширити:

Залишити коментар:

коментар