Сільрада на Кіровоградщині виділила 300 тисяч гривень на ЗСУ

Ілюстративне фото

На сесії Злинської сільради депутати прийняли рішення виділити з місцевого бюджету 300 000 гривень на закупівлю безпілотних літальних апаратів для 3-ї штурмової бригади, бійці якої звернулися за допомогою.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

“Цю пропозицію депутати підтримали одноголосно, розуміючи, що таке війна і як така техніка може допомогти нашим захисникам виконувати бойові завдання, нищити живу силу і техніку ворога і зберегти своє життя,”- зазначив  сільський голова Олександр Недолужко.

Додав, що навесні цього року з сільського бюджету вже виділили 500 000 гривень на підтримку ЗСУ, а минулого року сума  підтримки склала 1 700 000 гривень.

“Не тільки коштами допомагають злинчани воїнам на фронті. Практично безперервним потоком до певних підрозділів надходить продуктова допомога від кількох волонтерських груп, що діють на території вже третій рік від повномасштабного вторгнення.Крім того допомогу постійно надають власним коштом і ресурсами місцеві господарники і підприємці. Так, цими днями тутешні фермери відреагували на звернення про допомогу і виготовили ” їжаки” на Харківський напрямок. Допомога Збройним силам триватиме і надалі, запевняють у громаді. Бо упевнені, що зупинити ворога можна лише згуртувавшись і об`єднавши зусилля та ресурси”,- розповів Олександр Недолужко.

2

image

Нагадаємо, уродженець Олександрівки, який мешкає у Польщі, передав автівку для земляків-воїнів

Читайте також: більше 10 тисяч гривень зібрали під час благодійного вечора у Великій Висці

Поширити:

Залишити коментар:

коментар