Більше 10 тисяч гривень зібрали під час благодійного вечора у Великій Висці

У селі Велика Виска, що на Кіровоградщині, під час благодійного вечора зібрали понад 10 тисяч гривень, які підуть на допомогу Збройним силам України. 

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Співорганізаторами заходу стали Благодійний фонд “Благодійна організація “Вузлик”, який у Мар`янівській громаді створила і очолює громадська активістка і волонтерка Ірина Крочак і хореограф місцевого дитячого колективу “Фенікс” Світлана Секмедин.

У програмі благодійного вечора були ярмарок з продукцією волонтерів “Вузлика” і концертна програма, у якій крім команди “Фенікс” також взяли участь аматори сцени з Малої Виски.

Як розповіла Ірина Крочак, заволонтери більше місяця вели переписку і “перемовини” з місцевою владою щодо проведення цього концерту і таки отримали дозвіл .

“Складалося таке враження, що нам просто не хотіли дозволяти проводити концерт. Розповідали, що сцена Будинку культури постійно зайнята, що провести репетицію не буде можливості, чинили спротив щодо тексту афіші, не могли знайти ключа від роздягальні для юних танцюристів і придумували інші “причини”. Але врешті “дозволили” і ми все ж домоглися свого і провели цей благодійний вечір. Вдячні усім, хто сприяв нам, хто долучився організаційно, хто донатив і брав участь у ярмарку”,- прокоментувала подію Ірина Крочак.

image

1

2

4

6

Нагадаємо, у Малій Висці влаштували благодійну акцію просто неба

Читайте також: “Янголи світла” з Кіровоградщини друкують спецзасоби і деталі до зброї для воїнів

Поширити:

Залишити коментар:

коментар