Кропивницький хлібзавод цьогоріч випікатиме паски за старовинним рецептом із книги “Смачна Кропивниччина”.
Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією організаторів заходу.
“У рамках великодньої колаборації торгової марки “Формула смаку” та етнопроєкту «Баба Єлька» одна з пасок від Кропивницького хлібзаводу цього року буде випікатись за рецептом із книги “Смачна Кропивниччина”,- йдеться у повідомленні.
Під час зустрічі, яка відбудеться о 12:00 за адресою: вулиця Театральна, 12 ( Етнолабораторія “Баба Єлька”), усі охочі зможуть продегустувати паску, дізнатись її історію, секрети рецепта та декору.
Деталі проведення заходу:
– презентація паски за рецептом Олени Рибалкіної 1915 – 2009 рр. (реальної баби Єльки із с. Розсохуватка Новоукраїнського району);
– дегустація паски ТМ “Формула Смаку” виробництва ТОВ «Кропивницький хліб».
Нагадаємо, у Кропивницькому презентують методичку від «Баби Єльки»
Читайте також: засновник майстерні «Шляхетний одяг» про взуття кропивничан сто років тому і співпрацю з «Бабою Єлькою»