Діти з Олександрівщини передали для воїнів на передовій подарунки та смаколики

Учні та їх батьки, працівники Новоосотській філії КЗ «Олександрівський ліцей №1» організували збір смаколиків та необхідних побутових речей для наших земляків – захисників з 57-ї ОМБР, які тримають зараз оборону на Харківському напрямку.

Про це Першій електронній газеті розповіла завідувачка філії Тетяна Криворучко.

З її слів, саме у 57-й окремій мотопіхотній бригаді імені кошового отамана Костя Гордієнка служить чимало вихідців з Олександрівщини, і села Нова Осота зокрема, є й випускник школи.

“Ми хотіли підтримати наших земляків-захисників. До збору провіанту активно долучилися всі. Під керівництвом дорослих учні виготовили обереги для воїнів – весняних пташок Перемоги. Вони вклали теплоту й доброту в ці подарунки в знак поваги і вдячності нашим героям. А ще передали лист, у якому діти висловили побажання, щоб ці пташки подарували їм трішки родинного тепла й стали оберегами від ворожого зла. Як птахи повертаються до рідного гнізда, так і воїни хай скоріше вертаються з Перемогою” – розповіла Тетяна Криворучко і додала, що військові вже  отримали допомогу і щиро подякували кожному за частинку теплоти з рідного дому.

Галина Шевченко для Першої електронної газети. 

image

5

6

7

Нагадаємо, півтисячі банок на консерви для ЗСУ зібрали за тиждень школярі Малої Виски 

Читайте також: захисник з Новоукраїнки видав дитячу книжку “Останній з роду”

Поширити:

Залишити коментар:

коментар