Новоукраїнська ТГ планує залучити понад 11 мільйонів гривень на підтримку ЗСУ

Ілюстративне фото

Новоукраїнська міська рада планує залучити понад 11 мільйонів гривень для втілення Комплексної програми підтримки військовослужбовців Збройних Сил України.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на міського голову Новоукраїнки Олександра Корінного.

Комплексна програма підтримки військовослужбовців Збройних Сил України буде спрямована на всебічну підтримку військовослужбовців, зокрема придбання необхідного екіпірування, електронних засобів подвійного призначення, соціального захисту воїнів та їхніх родин.

“Допомога нашим захисникам завжди була, є і буде пріоритетною в роботі нашої команди. Саме тому на початку лютого я ініціював розробку Комплексної програми підтримки воїнів ЗСУ. Проаналізувавши надходження до місцевого кошторису після внесених змін до бюджетного кодексу України (передача ПДФО до державного бюджету), реально оцінивши наші можливості у залученні ресурсів із усіх можливих джерел, усіма структурними підрозділами виконавчого комітету було підготовлено пропозиції до проєкту Програми. На виконання Програми плануємо залучити понад 11 мільйонів гривень”, – йдеться у повідомленні міського голови.

Проєкт Комплексної програми внесуть на розгляд чергового засідання сесії міської ради.

Нагадаємо, Піщанобрідська громада виділила на потреби ЗСУ понад 2 мільйони гривень

Читайте також: 100 мільйонів на ЗСУ і 95 мільйонів на ремонти виділила Кропивницька міськрада

Поширити:

Залишити коментар:

коментар