Четверо жителів Кропивницького реалізовували наркотики і психотропи (ВІДЕО)

У Кропивницькому поліцейські затримали учасників злочинного угруповання за збут наркотичних засобів і психотропних речовин.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу поліції Кіровоградської області.

Зловмисники реалізовували наркотики на території Кіровоградської області через один із месенджерів та шляхом розміщення так званих «закладок» і «мастеркладів» («закладок» великого об’єму).

За місцями проживання чоловіків провели обшуки у  результаті яких виявили та вилучили психотропні речовини – PVP, метамфетамін, амфетамін та мефедрон, наркотичний засіб – канабіс,  152 «закладки» і 30 мастеркладів, приладдя для фасування, електронні ваги, зіп-пакети, мобільні телефони, ноутбук, банківські картки.

Також вилучили ручну осколкову гранату РГН та запал до неї, електронний підривник і димову шашку.

За попередніми даними, орієнтовний дохід зловмисників від незаконної діяльності складав близько 1 мільйона гривень на місяць. Вартість вилучених наркотиків за цінами «чорного ринку» становить понад 500 тисяч гривень.

Чотирьох учасників злочинного угруповання затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та повідомили про підозру.

Розслідування проводиться за ч. 2 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Санкцією статті передбачено покарання – позбавлення волі на строк від шести до десяти років з конфіскацією майна.

image

2

3

4

6

8

9

90

Нагадаємо, наркоторговцю з Кропивницького загрожує до 10 років за гратами

Читайте також: на Кіровоградщині судитимуть організаторів наркотрафіку до СІЗО

Поширити:

Залишити коментар:

коментар