У Кропивницькому відкрили безкоштовну майстерню 3D-друку

Ілюстративне фото

В освітньо-культурному  просторі “Гончаренко центр. education and culture”, що у Кропивницькому, почала працювати безкоштовна майстерня 3D-друку.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу закладу.

Допомагати з опановуванням 3D-принтера буде волонтер руху ДрукАрмія – спільноти українців, яка вже понад рік виготовляє (друкує) все, що може бути корисним для використання воїнами ЗСУ у захисті України від російських загарбників.

“Давно хотіли друкувати для війська? Маєте вільний час та бажання навчатися? А може, мріяли про власний 3D-принтер? Вважайте це знаком! Розібратися у всіх тонкощах друку вам допоможе пан Артем, волонтер руху ДрукАрмія! Окрема подяка компанії Artline, яка безоплатна надала принтер для нашого простору”,- йдеться у повідомленні.

Відтак, заняття проходитимуть по понеділкам о 12:30, тривалість заняття – біля години часу.

Для того, щоб потрапити на захід необхідно зареєструватися за посиланням і прийти на найближче заняття у понеділок 12 лютого о 12:30 за адресою вул. Велика Перспективна, 4а, вхід збоку будівлі відразу на другий поверх. Тривалість заходу – біля 1,5 години.

Довідково: у разі настання повітряної тривоги Гончаренко центр не припиняє роботу, але відвідувачі можуть піти в укриття поруч (у готелі “Рейкарц” або на фабриці “Зорянка”).  

426359724-7067008660043036-2463684114727244697-n

Нагадаємо, волонтерський крафт стане частиною експозиції про війну в краєзнавчому музеї Кропивницького

Читайте також: Кропивницька ініціатива “Волонтерський крафт” у списку 50 найкращих історій

Поширити:

Залишити коментар:

коментар