Волонтерський крафт стане частиною експозиції про війну в краєзнавчому музеї Кропивницького

У Кіровоградському обласному краєзнавчому музеї завершилася експозиція виставки “Волонтерський крафт задля Перемоги”, яку організувала команда КОО ВГО “Асоціація сприяння самоорганізації населення”. На виставці була представлена продукція виготовлена волонтерами Кіровоградщини, яка активно використовується солдатами ЗСУ. Одяг, їжа, військові девайси, усе це нині уміють робити волонтери. Частина експозиції доповнить виставку про російсько-українську війну в музеї.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Асоціації сприяння самоорганізації населення.

“Те, що ми робимо зараз  – це можливість зафіксувати в історії неймовірний внесок волонтерів, який насправді вони самі недооцінюють. Волонтерські організації трансформували свою діяльність у професійні підприємства, які роблять надзвичайно якісну продукцію, яку спрямовують для допомоги тим, хто цього потребує і зокрема для наших ЗСУ. Виставка – це ще одна можливість привернути увагу громадськості до волонтерського руху у нас в регіоні”, – розповідає комунікаційниця КОО ВГО “АССН” Світлана Дубина.

Директор Кіровоградського обласного краєзнавчого музею Борис Шевченко. вважає, що в умовах відкритої зовнішньої агресії з боку росії, українські волонтери фактично тримають другий фронт, роблять все можливе, аби всебічно підтримати наших воїнів-захисників.

“Ця виставка це не просто презентація роботи волонтерів. Це прямий доказ нашої національної ідентичності у вигляді “наслідку” нашої єдності. Дуже важливо фіксувати події в середині країни під час повномасштабної війни. Діяльність волонтерського суспільства черговий доказ того що ми ідентифікуємо себе українцями і свідомо виборюємо незалежність кордонів нашої держави! Велика честь бути частиною волонтерського руху”, -говорить волонтерка Тетяна Педорук БО БФ “Варгус” (Знам’янська ТГ).

Нагадаємо, у Кропивницькому видали близько 6 тонн гуманітарної допомоги (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Читайте також: у Кропивницькому відзначили почесними нагородами волонтерів області (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар