51 тисяча гривень штрафу: на трасі Кіровоградщини зупинили перевантажену фуру

Сьогодні, 20 січня, на Кіровоградщині зупинили перевізника, який проігнорував допустимі норми навантаження. Вантажівку заблокували, водію вручили припис про усунення порушень.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на службу відновлення та розвитку інфраструктури у Кіровоградській області

Порушника виявили під час рейдової перевірки транспортних засобів на рахунок дотримання габаритно-вагових норм.

Екіпаж працював на майданчику для зважування поблизу села Степове на автомобільній дорозі Н-14 Олександрівка – Кропивницький – Миколаїв. Після опівдня під час зважування чергової вантажівки ваги зафіксували загальну вагу 58,7 т. при допустимій в 40 тон.

За словами начальника відділу нагляду (контролю) Володимира Романенка, наразі склали акт про порушення осьового навантаження та загальної маси автомобіля, а на транспортний засіб встановили блокувальну систему до моменту приведення до норми вагових параметрів. Після цього він зможе продовжити рух до свого місця призначення.

Порушнику загрожує штраф у розмірі 51 тисячі гривень.

Довідково: на дорогах Кіровоградської області наразі діє три пункти автоматичного зважування в русі, WIM-комплекси, та пересувні комплекси габаритно-вагового контролю обласного відділу державного нагляду (контролю) Державної служби України з безпеки на транспорті , що слідкують за дотриманням навантаження на дороги.

1

2

5

7

8

Нагадаємо, мешканців Кіровоградщини просять повернути дорожні знаки, демонтовані через вторгнення

Читайте також: посадовець облавтодору “подарував” підряднику 1,3 млн бюджетних коштів. Буде суд

Поширити:

Залишити коментар:

коментар