Медики Кіровоградщини можуть претендувати на Орден Святого Пантелеймона

© МОЗ

29 січня стартував прийом документів кандидатів на нагородження Відзнакою за професіоналізм та милосердя «Орден Святого Пантелеймона» – найпочеснішою громадською відзнакою в галузі охорони здоров’я.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією голови Регіональної ради відзнаки Надії Оперчук.

Відбір проводиться в трьох номінаціях:

  • «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров’я українців, за свободу та незалежність України у війні з російським агресором» (для військових медиків);
  • «За самовіддане служіння українському народу, мужність і стійкість у боротьбі за здоров’я українців, за свободу та незалежність України у війні з російським агресором» (для цивільних медиків).
  • «За вагомий внесок в боротьбі українського народу за свободу та незалежність» (для іноземних громадян та організацій/установ). Відбір проводять закордонні ради.

Регіональна рада просить заклади (установи, підприємства, організації) охорони здоров’я, освітні медичні установи регіону, професійні, пацієнтські організації, асоціації, детальніше ознайомитись з Положеннями про Відзнаки та направити подання (згідно з правилами, описаними у п.1.12 Положення про Відзнаку «Орден Святого Пантелеймона») не пізніше 15 березня 2024 року на електронну адресу:

  • кігоlс.еріd@ukr.net або оdnоbосhkо_v@ukr.net

Контактні телефони: (0522) 33-33-45, (0522) 33-33-15.

Нагадаємо,  Надію Оперчук нагородили Україно-Французьким Орденом Королеви Анни.

Читайте також: Місія – врятувати життя. Розповідь 22-річної медикині евакуаційного екіпажа з Кропивницького

Поширити:

Залишити коментар:

коментар