На посаду очільника театру ляльок у Кропивницькому переобрали чинного керівника

У Кіровоградській обласній раді провели конкурс на посаду директора Кіровоградського академічного обласного театру ляльок вчора, 26 січня.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Кіровоградської обласної ради.

Заявку на участь у ньому подали два кандидати – чинний керівник зазначеного комунального закладу Григорій Педько та заступниця директора театру Наталія Харковенко.

Із перевагою в один голос – п’ять проти чотирьох «за» – переміг чинний директор театру ляльок Григорій Педько. Він очолює цей комунальний заклад Кіровоградської обласної ради з 1999 року. Відповідно до законодавства України, з Григорієм Педьком укладуть контакт терміном на 5 років.

Нового директора Кіровоградського академічного обласного театру ляльок обирала конкурсна комісія, яка складалася з 9 осіб. Шляхом жеребкування до її складу потрапили Микола Барабуля («Сучасний театр сатири»), Євгенія Малявкіна (Кіровоградська обласна організація профспілки працівників культури України) та Наталя Токарєва («Кропивницька мистецька майстерня»).

Трудовий колектив Кіровоградського академічного театру ляльок делегував до складу конкурсної комісії директорку Кропивницького музичного фахового коледжу Ларису Голіусову, директорку Кіровоградської обласної бібліотеки для дітей ім. Т.Г. Шевченка Таїсу Манжулу та директорку Кіровоградської обласної бібліотеки для юнацтва ім. Є. Маланюка Ларису Савенко. Від обласної ради участь в її роботі взяли директорка департаменту культури і туризму Кіровоградської ОДА Уляна Соколенко, голова Кіровоградської обласної організації Українського товариства охорони пам’яток історії та культури Надія Лісняк та заслужений журналіст України, письменник Валерій М’ятович.

Нагадаємо, 19 грудня обласна рада оголосила конкурс на посаду директора театру ляльок

Читайте також:“Ми не чуємо і нас не чують”. Колектив Театру корифеїв заявив про недовіру до адміністрації театру

Поширити:

Залишити коментар:

коментар