В Малій Висці для дітей загиблих воїнів влаштували свято

Працівники підприємства ТОВ «Хюррем», яке працює в Малій Висці, влаштували різдвяне свято для дітей загиблих воїнів.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Захід відбувся в актовій залі підприємства, яке окрім виробництва займається ще й благодійністю.

1

Як розповіла директорка товариства Людмила Шевченко, – основна діяльність підприємства полягає в розмолі зерна на борошно вищого ґатунку, першого ґатунку та виготовлення висівки для продажу на хлібзаводи, а також фізичним особам.

“Наше підприємство здійснює поставку борошна по декількох великих мережах продовольчих магазинів по всій Україні, експортуємо зерно в інші країн.

Також постійно надаємо борошно для потреб установ соціальної сфери, передаємо для потреб ЗСУ, підтримка яких колектив вважає своїм святим обов”язком”.

2

Підприємство також має розвинене складське господарство, у роботі використовують атестовану лабораторію ,що підтверджується відповідним сертифікатом про визнання вимірювальних можливостей лабораторії, який видано Державним підприємством «Кіровоградський науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації», надає послуги зберігання, очищення, сушіння виробникам сільськогосподарської продукції а також займається оптовою торгівлею зерном, насінням і кормами для тварин.

3

Людмила Шевченко високо оцінює рівень кваліфікації і професійної підготовки працівників колективу товариства.

“Для виконання основних виробничих завдань у нас залучено фахівців ( зокрема, це апаратники оброблення зерна, мірошники та інші), які мають великий досвід спеціалізованих навичок у роботі, оскільки працюють на підприємстві не один рік.

На даний час на підприємстві працює 96 осіб, але виробництво нарощуємо, тому маємо перспективу створення нових робочих місць”.

Днями на підприємстві відбулась подія, яка не має прямого відношення до виробничих процесів, але є не менш важливою для керівництва товариства і всього колективу.

Зважаючи на непросту ситуацію в країні, труднощі, що їх переживають сім”ї у зв’язку з війною, на підприємстві вирішили підтримати сім’ї загиблих воїнів невеличкими пакунками та організувати свято дітям не тільки з сімей працівників товариства, а й інших родин Малої Виски , які через війну втратили годувальників.

Загалом різдвяно-новорічне свято влаштували для чотирьох десятків діток.

“Програму продумали так, щоб бодай на кілька годин відволікти малечу від суворої реальності. пожвавити іграми, розвагами та конкурсами,повеселити аніматорами і,звісно, потішити казковими персонажами, Святим Миколаєм і смачними солодкими подарунками, на придбання який підприємство виділило чималу суму коштів. Як засвідчила реакція малечі, свято усім дуже сподобалося, і полишати святкову залу по закінченні влаштованого тут яскравого і гамірного дійства ніхто не поспішав”,- підсумувала директорка товариства.

4

6

7

8

Нагадаємо, у Кропивницькому видали близько 6 тонн гуманітарної допомоги (ФОТОРЕПОРТАЖ)

Читайте також: на благодійному ярмарку в Добровеличківці зібрали понад 220 тисяч для ЗСУ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар