На що в обласному бюджеті Кіровоградщини запланували збільшені видатки

© galinfo.com.ua

На Кіровоградщині під час  чергового засідання постійної комісії з питань бюджету, фінансів та інвестицій Кіровоградської обласної ради обговорили пропозиції про внесення змін до обласного бюджету на 2023 рік.

Про це інформує Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Кіровоградської обласної ради.

Як повідомила в.о. директора департаменту фінансів обласної військової адміністрації Анжела Анісімова, начальник Кіровоградської ОВА пропонує збільшити видатки за певними статтями обласного бюджету поточного року. А саме:

– на медикаменти (металоконструкції для проведення оперативних втручань) для надання медичної допомоги військовослужбовцям у КНП «Кіровоградська обласна лікарня»
– додатково направити 668,2 тисячі гривень;

– на медикаменти та харчування для КНП «Обласна клінічна дитяча лікарня Кіровоградської обласної ради» збільшити видатки на 1,5 млн гривень (з них на медикаменти – 1 млн гривень);

– на поховання учасників бойових дій та осіб з інвалідністю внаслідок війни збільшити видатки на 600 тисяч гривень;

– на реставрацію покрівлі Кіровоградської обласної філармонії (пам’ятки архітектури місцевого значення) – додатково направити 400 тисяч гривень.

– на виконання заходів комплексної програми профілактики злочинності у Кіровоградській області на 2021-2025 роки (у вигляді субвенції з місцевого бюджету державному бюджету на виконання програм соціально-економічного розвитку регіонів) збільшити видатки на 1,5 млн гривень.

Також на розгляд бюджетної комісії виносилось питання про фінансування заходів, пов’язаних із реорганізацією закладів охорони здоров’я обласного підпорядкування. На виплату заробітної плати для розрахунків із працівниками КНП «Олександрійський наркологічний диспансер Кіровоградської обласної ради» пропонується виділити 881,5 тисячі гривень, для розрахунків із працівниками КНП «Олександрійський онкологічний диспансер КОР» – 4,85 мільйона гривень.

Постійна комісія з питань бюджету, фінансів та інвестицій Кіровоградської обласної ради підтримала збільшення вищезазначених видатків.

Нагадаємо, на Кіровоградщині може з`явитися міні-ферма з крафтового сироваріння та центр очищення води

Читайте також: 5 мільйонів гривень з обласного бюджету Кіровоградщини направили на підтримку ЗСУ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар