5 мільйонів гривень з обласного бюджету Кіровоградщини направили на підтримку ЗСУ

©helsinki.org.ua

5 мільйонів гривень субвенції з обласного бюджету державному бюджету направили для надання допомоги військовим частинам Збройних Сил України. Відповідне розпорядження начальника ОВА погодила постійна комісія з питань бюджету, фінансів та інвестицій вчора, 11 вересня.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Кіровоградську обласну раду.

Також депутати погодили залучення частини вільного залишку коштів загального фонду у сумі 1 мільйон 222 тисячі гривень.

«За рахунок вільного залишку коштів 322 тисячі гривень обласного бюджету передбачили на виконання робіт з обстеження пошкодженої і зруйнованої житлової, соціальної та іншої інфраструктури Херсонської області. Крім того, на поповнення обласного матеріального резерву будівельними та іншими матеріалами для забезпечення аварійно-відновлювальних робіт та ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій з метою безперебійного проходження опалювального періоду та забезпечення діяльності енергетичної галузі на території області залучили 900 тисяч гривень», – розповів голова постійної комісії Сергій Коваленко.

Окрім цього,  держава передбачила бюджету Кіровоградської області 16 мільйонів 909 тисяч гривень для надання компенсації за безоплатне проживання внутрішньо-переміщених осіб за період з січня по квітень 2023 року.

Нагадаємо, Облрада знову виділить мільйони гривень на армію

Читайте також: цьогоріч Кіровоградщина майже втричі збільшила видатки на підтримку ЗСУ

Поширити:

Залишити коментар:

коментар