У Кропивницькому попрощалися з загиблим на Донеччині Героєм (ФОТО)

Сьогодні, 24 листопада, у Кропивницькому рідні, друзі, бойові побратими провели в останню путь старшого солдата Сергія Шевченка.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на пресслужбу Кропивницької міської ради.

Сергій Шевченко народився 17 липня 1997 року в Кропивницькому. Закінчив загальноосвітню школу №7. Пройшов строкову службу в Національній гвардії України, брав участь в антитерористичній операції в Луганській та Донецькій областях, за контрактом служив в десантно-штурмових військах. У грудні 2021 року звільнився з лав ЗСУ, працював на автопідприємствах Кропивницького.

У травні 2022 року зі зброєю в руках приєднався до лав захисників України, служив номером обслуги розвідувального взводу. В серпні 2022 року отримав поранення, після лікування повернувся в стрій.
Старший солдат Сергій Шевченко загинув 18 листопада 2023 року поблизу села Калинівка Донецької області. Несумісні з життям поранення він отримав внаслідок влучання протитанкової керованої ракети. Родина втратила сина,  чоловіка і батька,  брата.

Вічний спочинок відважний Воїн знайшов на Алеї почесних воїнських поховань Далекосхідного кладовища. Панахиду за загиблим смертю хоробрих Героєм відслужив архієпископ Кропивницький і Голованівський Православної церкви України Марк

3

4

5

6

Нагадаємо, Кропивницький провів в останню путь двох загиблих воїнів (ФОТО)

Читайте також: у Кропивницькому провели в останню путь загиблого на Донеччині захисника

Поширити:

Залишити коментар:

коментар