У Кропивницькому погасили поштовий блок “Героїчні професії. Залізні люди”

Укрпошта продовжує поштову серію «Героїчні професії», що присвячена людям різних спеціальностей, які сміливо та самовіддано працюють на Перемогу України. Першим поштовим випуском 2023 року став блок «Воїни світла. Воїни добра». Сьогодні його продовжує випуск «Залізні люди», який присвятили героїчній роботі залізничників.

Про це повідомляє Перша електронна газета  з посиланням на Кіровоградську ОДА.

У заході взяв участь перший заступник начальника Кіровоградської ОВА Павло Конопко, директорка Кропивницького регіону АТ “Укрпошта” Тетяна Капустіна, перший заступник голови обласної ради Юрій Семенюк та начальниця залізничного вокзалу Людмила Чимирис.

«Вшановуючи професію залізничника ми здійснюємо сьогодні спецпогашення поштового блоку “Героїчні професії. Залізні люди”, який присвячений вашій професії. Україна продовжує свій героїчний спротив, невпинно нищить окупантів та неодмінно переможе в цій війні. Знайдеться місце у цій боротьбі і для української залізниці.

Дякую за вашу професійну майстерність, самовідданість, сумлінну працю, почуття високого громадянського обовʼязку. За те, що Ви і вдень, і вночі забезпечуєте чітке функціонування наших залізничних артерій»- зазначив під час заходу Павло Конопко.

Поштовий блок «Залізні люди» – це одна з багатьох історій героїзму та стійкості залізничників.

1

2

3

5

Нагадаємо, у Кропивницькому погасили марку Укрпошти «Зброя Перемоги. Світ з Україною»

Читайте також: у Кропивницькому погасили поштову марку “Вічна памʼять!” (ФОТО)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар