У Кропивницькому погасили марку Укрпошти «Зброя Перемоги. Світ з Україною»

У Кіровоградській дирекції АТ «Укрпошта» відбулося погашення марки «Зброя Перемоги. Світ з Україною» сьогодні, 29 вересня.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Кіровоградську обласну раду.

Марка присвячена Дню захисників і захисниць України, який відзначають 1 жовтня. У погашені взяли участь перший заступник голови обласної ради Юрій Семенюк, перший заступник начальника ОВА Павло Конопко та обласний військовий комендант Андрій Лисенко.

«Символічно, що напередодні відзначення Дня захисника і захисниць України, Укрпошта створила новий випуск марки «Зброя перемоги». На початку війни мабуть увесь світ не міг повірити, що України здатна протистояти такому ворогу, як росія. Але українці довели, що ми хочемо і вміємо боротися за власну свободу. І вже у квітні 2022 року на базі «Рамштайн» понад 40 країн Європи та НАТО переконалися в цьому і висловили свою віру зброєю., яка допомагає не лише захищати, але й відвойовувати свої території. Шана і вдячність нашим Героям, які мужньо борються проти ворога, слава нашим воїнам і слава Україні!», – зазначив Юрій Семенюк.

На поштових марках блоку зображені: основні бойові танки Challenger 2 (Велика Британія) та Leopard 2 (Німеччина); зенітно-ракетний комплекс Patriot (США); самохідна артилерійська установка CAESAR (Франція); бойова машина піхоти M2 Bradley (США). Випуск створено за сприяння Управління стратегічних комунікацій Апарату Головнокомандувача Збройних Сил України, а також посольств США, Великої Британії, Німеччини та Франції в Україні.

1

2

3

4

5

Нагадаємо, у Кропивницькому погасили поштову марку “Вічна памʼять!” (ФОТО)

Читайте також: у Кропивницькому погасили поштову марку “Україна-мати” (ФОТОФАКТ)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар