У Приютівці стартував новий проєкт “Діджиталізація для тебе”

© naszwybir.pl

У Приютівській громаді стартував соціально-просвітницький проєкт “Діджиталізація для тебе”, який реалізуватимуть активісти ГО “Творчість. Ініціатива. Енергія” на базі місцевих закладів культури.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією громадської організації.

“Під час реалізації проєкту ми матимемо змогу навчити доросле населення Приютівської громади азам та основам цифрової грамотності та роботі з офіційними серверами,сайтами, додатками.

Учасники матимуть змогу отримати не лише теоретичні знання з питань цифровізації, а й здобути практичні навички щодо користування різними електронними сервісами” – розповіла представниця ГО наталя Луценко.

Так, цими днями проєкт уже презентували активу села Березівка та працівникам культури у Центральній бібліотеці та Центрі культури і дозвілля.

395251324-6768837373184339-8472624292989446564-n

Проєкт «Діджиталізація для тебе» організовано в межах програми «Голос громади в місцевому самоврядуванні» від DOBRE, що виконується міжнародною організацією Глобал Ком’юнітіз (Global Communities) та фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID). В Кіровоградській та Дніпропетровській областях виконавцем проєкту «Голос громади в місцевому самоврядуванні» є ГО «Агенція сталого розвитку “Хмарочос”».

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар