У Кропивницькому відкрили нову поліцейську станцію

Нову поліцейську станцію відкрили вчора, 14 вересня, у селищі Гірничому, що знаходиться в Кропивницькій громаді.

Про це повідомляє Перша електронна газета.

Це вже другий подібний заклад в обласному центрі. Перший з’явився у 2021 році у селищі Новому. Обслуговуватиме станція територію селища, де проживає близько шести тисяч людей.

Під час відкриття станції поліцейському офіцеру Максиму Варнязі, котрий нестиме службу на території громади, були вручені ключі від службового авто.

«Сьогодні на Кіровоградщині запрацювала 39 поліцейська станція. Із Кропивницькою громадою маємо тісну співпрацю з безпекових питань та реалізації проєкту, за що дуже вдячні. Найближчим часом плануємо відкриття третьої станції в обласному центрі», – зазначив заступник очільника обласної поліції Олександр Сагаль.

Привітав і побажав успіху у забезпеченні правопорядку у мікрорайоні начальник ОВА Андрій Райкович. Він підкреслив, що поліцейська станція важлива для попередження правопорушень і забезпечення правопорядку.
Міська влада і надалі продовжуватимемо співпрацю з Національною поліцією, бо мають спільне завдання – забезпечувати громадський порядок, щоб не порушувалися права кропивничан.

Присутні журналісти мали змогу оглянути приміщення, обладнане за сприяння громади всім необхідним для роботи правоохоронця.

2

3

4

5

Нагадаємо,  на Кіровоградщині відкрилася 37-ма поліцейська станція

Читайте також: у Кропивницькому запрацював центр запобігання та протидії насильству (КОНТАКТИ)

Поширити:

Залишити коментар:

коментар