На мосту в Піщаному Броді призупинили роботи з реконструкції

 В Олександрійській громаді на мосту в Піщаному Броді призупинили роботи з реконструкції.
Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на міського голову Олександрії Сергія Кузьменка.

“Причина – занепокоєння діями підрядника, який проводить реконструкцію мосту. До мене неодноразово звертались жителі Ізмайлівського старостинського округу”,- повідомив Сергій Кузьменко.

До повномасштабного вторгнення почалась реконструкція мосту за кошти обласного дорожнього фонду. Договір уклали замовник ДП «Агентство місцевих автомобільних доріг» та підрядник ТОВ «Містобудівельний загін №122». У 2021 році тут демонтували частину бетонних конструкцій та встановили тимчасове шпунтоване огородження для захисту берегів. Далі через війну роботи призупинили.

Нині підрядник намагається демонтувати шпунтоване огородження. Оскільки міст розміщений на річці Інгулець, рівень води в ній підвищується через зруйнування Каховської ГЕС. Відповідно – є загроза підтоплення території Піщаний Брід.

“На сьогодні роботи призупинені. Я вже звернувся із листом до голови ОДА Андрія Райковича із проханням втрутитись у ситуацію і завершити реконструкцію мосту. Сподіваємось, що всі роботи будуть виконані правильно і без шкоди для жителів та навколишнього середовища”,- підсумував  міський голова.

1

2

3

4

5

6

7

Нагадаємо, міст на Південному обході Кропивницького відремонтують до кінця року

Читайте також: підрядник за власний кошт продовжив ремонт дороги Суботці – Знам’янка

Поширити:

Залишити коментар:

коментар