Школи Кіровоградщини відчувають кадровий голод на кухарів

У школах Кропивницького станом на 6 вересня уже розпочали роботу майже сто груп продовженого дня. Кількість таких груп збільшуватиметься залежно від наповнення і відновлення роботи шкільних їдалень, де за словами начальниці управління освіти Кропивницької міської ради Лариси Костенко відчувається кадровий голод. 

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Ларису Костенко.

“На сьогоднішній день майже в усіх школах міста відкриті групи продовженого дня. Лише у трьох закладах – Новомиколаївській гімназії, Гірничій гімназії і ліцеї “Лідер” – груп продовженого дня поки немає. У тих школах, де повністю відновлена робота їдалень, діти отримують гарячі обіди. У закладах освіти, де їдальні поки не працюють, школярам видають сухі обіди — це може бути булочка і сік, але їхнє перебування у цих групах скорочене на годину”, – пояснила Лариса Костенко.

Посадовиця зазначила, що кількість груп продовженого дня збільшуватиметься залежно від наповнення і відновлення роботи шкільних їдалень. Ця ланка організації освітнього процесу сьогодні відчуває кадровий голод кухарів. Тож щойно заповнять вакансії відповідними фахівцями і відновлять приготування гарячих обідів, наповнення груп продовженого дня стане більшою.

Нагадаємо, дітей воїнів безкоштовно годуватимуть у школах Кропивницького

Читайте також: як посилання в інтернеті перетворилося на стрітфуд-кафе у Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар