Кропивницькі сапери вирушили на Донеччину (ФОТОФАКТ)

Сьогодні фахівці частини піротехнічних робіт та гуманітарного розмінування аварійно-рятувального загону спеціального призначення Кіровоградського гарнізону ДСНС вирушили на Донеччину.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на ДСНС у Кіровоградській області.

“Наші найкращі, мужні та незламні титани зараз вже прямують на схід країни, де на звільнених територіях на них чекає складна та відповідальна робота. Тони вибухонебезпечного металу залишаються сьогодні у землі та становлять небезпеку для цивільного населення. Тож, на наших бійців покладається величезна місія по відновленню життєзабезпечення на цій випаленій ворогом землі”,- йдеться у дописі надзвичайників.

У першу чергу, сапери розміновують лінії електропередач, газопроводи, системи водопостачання та інші комунікації, а також невідкладно реагують на звернення громадян про знаходження вибухонебезпечних предметів на об’єктах цивільної інфраструктури та у житлових будинках, присадибних ділянках тощо.

“З вірою у власні сили та у нашу беззаперечну перемогу на усіх фронтах кропивницькі вибухотехніки попрямували до постійного місця дислокації зведеного піротехнічного загону, аби змінити на бойовому посту своїх колег, що нині проводять гуманітарне розмінування на Донецькому напрямку”,- підсумували працівники ДСНС.

1

2

3

4

5

6

7

8

9

10
Нагадаємо, сапери ДСНС отримали від волонтерів Кіровоградщини безпілотник

Читайте також: понад тисячу боєприпасів знешкодили сапери ДСНС у звільнених районах і на Кіровоградщині

Поширити:

Залишити коментар:

коментар