Понад тисячу боєприпасів знешкодили сапери ДСНС у звільнених районах і на Кіровоградщині

Ілюстрація

Цього року сапери групи піротехнічних робіт ДСНС здійснили майже чотири сотні виїздів по території області та в деокуповані регіони України, де знешкоджували російські боєприпаси і ліквідовували небезпечні артефакти часів Другої світової війни.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією прес-служби У ДСНС в області.

У складі зведених загонів кропивницькі сапери продовжують працювати у деокупованих областях України. За перше півріччя поточного року вони здійснили понад 340 виїздів у райони розмінування та знешкодили понад тисячу одиниць боєприпасів.

Ще 32 виїзди здійснили фахівці піротехнічного підрозділу на території Кіровоградської області та знешкодили 738 вибухонебезпечних предметів.

“Кожна вчасно виявлена та знищена одиниця боєприпасів – це чиєсь врятоване життя та збережене здоров’я. Чернігівська, Черкаська, Миколаївська, Херсонська, Харківська та Донецької області мали змогу пересвідчитися, що професіоналізм, відданість справі та службовому обов’язку кропивницьких вибухотехніків – це запорука безпеки для мільйонів українців, які проживають у цих регіонах, та сотень тисяч тих, хто прагне повернутися до рідних домівок на звільненій землі” – кажуть в обласному управління ДСНС.

Нагадаємо, ГУ ДСНС в області запрошує на навчання майбутніх піротехніків.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар