В Олександрії створили Алею пам`яті загиблих воїнів (ФОТО)

Фото: Олександрійська міська рада

Вчора, 24 серпня, у День незалежності України на облаштованій Алеї Пам’яті у сквері Кравченка олександрійці вшанували захисників, які віддали життя за нашу країну.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Олександрійську міську раду.

Вклонитися подвигу наших Героїв та покласти квіти прийшли міський голова Сергій Кузьменко, керівництво громади, районної військової адміністрації, військові, депутати міської та обласної рад, родини загиблих, жителі міста.

“День Незалежності ми зустрічаємо зі сльозами на очах. Незалежність України ніколи не давалася легко. Сьогодні ми бачимо, яку важку, дорогу ціну ми платимо із 2014 року за свободу нашої держави. Особливо непомірною вона стала із лютого 2022 року. 18 місяців наші воїни в бою, в окопах, в кабінах танків, літаків, біля мінометних розрахунків тримають небо над країною. Будемо молитися за те, щоб кожен, хто зараз на передовій, повернувся додому живим до своїх родин. Ніколи не забудемо імена наших захисників, які навіки залишаться в історії країни та нашого міста”, – зазначив Сергій Кузьменко.

Під час Всеукраїнської хвилини мовчання присутні віддали шану усім, хто не шкодував життя і здоров’я, мужньо стояв на захисті рідної землі та до останнього подиху боронив цілісність і незалежність України.

Алея Пам’яті облаштована за ініціативи міської ради для вшанування пам’яті воїнів – жителів Олександрійської громади, які полягли в російсько-українській війні із 2014 року. Після Перемоги на цьому місці буде збудований меморіал Героям.

1

2

3

4

5

6

Нагадаємо, у громаді на Кіровоградщині до Дня Незалежності встановили арт-об`єкт

Читайте також: у Кропивницькому провели в останню путь трьох загиблих захисників

Поширити:

Залишити коментар:

коментар