У Кропивницькому проводять творчу акцію для дітей воїнів

© amazingukraine

Освітньо-культурний простір “Гончаренко центр Кропивницький”  пропонує діткам із родин військовослужбовців намалювати близьким малюнки на тему “Мої рідні захищають Україну!” та подякувати захисникам і захисницям.

Про це повідомляє Перша електронна газета із посиланням на Гончаренко центр Кропивницький.

Організатори акції запрошують дітей віком від двох до п’ятнадцяти років, у яких мама чи тато, брат чи сестра, або інші родичі служать у лавах ЗСУ, намалювати вітальні листівки на тему “Мої рідні захищають Україну”, і принести їх до Гончаренко центру.

Як подяку за малюнки юні художники та художниці отримають сертифікати на безкоштовне відвідування дитячо-розважального центру у Кропивницькому, а також продукцію від місцевого виробника соків.

Щоб організатори знали, скільки подарунків готувати, дорослих із родин військовослужбовців просять заповнити анкету – https://7xro.short.gy/M7LLlD – і дочекатися запрошення з інформацією про те, куди і о котрій потрібно буде 14-15 серпня принести малюнки.

Інформація надійде тим, хто зареєструється, у вигляді повідомлення у Вайбері на номер, який ви вкажете при реєстрації.

Адреса Гончаренко центру: вул. Велика Перспективна, 4а, другий поверх (неподалік від Швейної фабрики “Зорянка”, поруч з площею з Ангелом).

Нагадаємо, у Кропивницькому відбулася акція на підтримку військовополонених.

Читайте також: У Кропивницькому працюють психологічні групи для переселенців – дітей і дорослих

Поширити:

Залишити коментар:

коментар