Кропивницька спільнота “Годуємо патріотів” запрошує на волонтерську толоку

© pixabay.com

У неділю, 30 липня громадська спільнота “Добромир \ Годуємо патріотів!” запрошує волонтерів і волонтерок на толоку у приміщенні, яке планує використати для фасування сухих супів, а також майбутнього Волонтерського центру.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією організаторів.

Якщо ви хочете допомогти волонтерам забезпечувати ЗСУ смачними і швидкими у приготуванні стравами, долучайтеся!

Планується почати ремонт о 8.00 за адресою вул. Гоголя,79 (це неподалік від центрального відділення “Укрпошти” – як йти звідти у напрямку на Ковалівку). Запишіться, щоб організатори знали, хто прийде, за посиланням https://adhr.short.gy/RgZsIF

Що треба буде робити?

Потрібно буде пройтися грунтовкою по стінам, прошпаклювати їх, причепити на стелю кілька шматків гіпсокартону, в одній з кімнат – поклеїти шпалери в артистичній манері.

Що треба взяти?

Водичку, щоб пити, косинку або кепку і перчатки для роботи, щоб пил не потрапляв на волосся та бруд на руки, перекус (бутерброд). Організатори забезпечать гарячі і смачні каву та чай.

Щоб ви не втомилися і попрацювали 3-4 години, потрібно зібрати команду у 25-30 осіб, тож реєструйтеся разом із друзями та подругами, колегами та колежанками, родичами та родинами, і приходьте! “Добромир” буде щиро вдячний всім, хто допомагатиме!

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар