Дітей захисників із Кіровоградщини запрошують на відпочинок у Карпати

Ілюстративне фото

Дітей з Кіровоградщини, чиї батьки загинули на фронті, перебувають у полоні,  чи зникли безвісти запрошують на безплатний відпочинок у Карпати.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланнями на  пресслужбу Регіонального відділення Благодійної організації МРІЯ – Українська фундація.

За інформацією очільниці регіонального представництва Марини Юденко, організація вже посприяла в оздоровленні шістьох дітей та п’ятьох мам. Перша група дітей полеглих захисників нещодавно повернулася з відпочинку.

“Подалі від тривог їм забезпечили безплатне проживання, харчування та транспортне перевезення”,- розповідають представники БО.

Нині формується наступна група дітей, яка поїде на відпочинок у Карпати. Аби потрапити до автоматизованої бази та доєднатися до гурту, треба  заповнити онлайн-форму.

Після заповнення анкети з родинами захисників зв’яжуться представники БО. Вони куруватимуть подорожуючих від оформлення документів і до повернення додому.

Пропозиція стосується не лише уродженців Кіровоградщини, а й вимушених переселенців, які знайшли тут прихисток і чиї батьки загинули на фронті, перебувають у полоні,  чи зникли безвісти.

“Маленькі українці заслуговують на те, щоб знову повірити в майбутнє, повноцінно відпочивати, розвиватися, а головне – жити і міряти”,- зазначають організатори ініціативи.

Довідка: МРІЯ – Українська фундація – благодійна організація, яку після повернення з російського полону створила парамедикиня, військовослужбовиця та волонтерка Юлія Паєвська (Тайра).
Фундація опікується родинами загиблих, полонених та зниклих безвісти військовослужбовців. Аби підтримати сім’ї українських захисників, у регіонах формується мережа представництв. Наше, кропивницьке представництво відкрило свої двері першим. 

Нагадаємо, Кропивницькі рятувальники навчали дітей азам безпеки і подолання стресів

Читайте також: у Долинській ТГ щотижня встановлюватимуть по новому дитячому майданчику

Поширити:

Залишити коментар:

коментар