Молодь Кропивницького запрошують на ОПЛАЧУВАНІ громадські роботи

Управління молоді та спорту Кропивницької міської ради запрошує учнівську та студентську молодь віком від 14 років взяти участь в оплачуваних громадських роботах із благоустрою міста.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією Кропивницької міськради.

Прийом документів проводитиметься 27 червня з 13:00 до 16:00 та 29 червня з 13:00 до 16:00 за адресою: вулиця Архітектора Паученка, 41/26, Центр надання адміністративних послуг міста Кропивницького «Прозорий офіс».

Для оформлення працевлаштування особам до 18 років необхідно прибути до ЦНАПу у зазначені дні обов’язково з одним із батьків або особою, що їх замінює, та надати такі документи:

1. Оригінал та копію свідоцтва про народження;
2. Заяву батьків про згоду на працевлаштування дитини (зразок надається під час оформлення документів або можна роздрукувати за посиланням: http://surl.li/ihcyj). Якщо один з батьків виховує дитину, то надається копія документу, який про це свідчить;
3. Документ, що підтверджує особу одного з батьків або особи, що їх замінює;
4. Медична довідка про стан здоров’я, в якій лікарем зазначено, що дитина не має алергічних проявів, фізичних вад, має задовільний стан здоров’я (тобто виконувати наступні види робіт: прополка трави, збір сміття, підмітання, збір скошеної трави у скверах та парках міста);
5. Оригінал та дві копії паспорта;
6. Оригінал та дві копії Витягу з реєстру Кропивницької територіальної громади (довідка про реєстрацію місця проживання);
7. Оригінал та дві копії реєстраційного номеру облікової картки платника податків (ідентифікаційний код);
8. Копія учнівського/студентського квитка або довідка з місця навчання.
9. Довідка про реквізити банківського рахунка особи, яка влаштовується на громадські роботи.

У разі наявності у осіб статусу внутрішньо переміщеної особи додатково надаються дві копії довідки про взяття на облік внутрішньо переміщеної особи.

Особам, яким виповнилося 18 років, оригінал та копія свідоцтва про народження, заява батьків про згоду на працевлаштування дитини не потрібні.

Усі перераховані документи надаються у паперовому вигляді.

Як повідомила заступниця начальника управління молоді та спорту Катерини Черкасська, молодь віком від 14 років залучатимуть до робіт з упорядкування та озеленення зон відпочинку, парків, скверів. Головним роботодавцем є комунальне підприємство «Благоустрій».

Тривалість одного робочого дня складатиме чотири години протягом 10 робочих днів. Оплачувані громадські роботи для молоді триватимуть із 1 липня по 25 серпня поточного року. Зверніть увагу на те, що для зарахування на громадські роботи пакет документів від особи повинен бути правильно підготовленим в повному обсязі.

За детальною інформацією звертатися в управління молоді та спорту Кропивницької міської ради за телефонами: 35-83-11, 35-83-12.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар