У Кропивницькому діткам-переселеням пропонують намалювати малюнки для ЗСУ

З нагоди Міжнародного Дня захисту дітей освітньо-культурний простір “Гончаренко центр” разом із розважальним центром “Portal Park” та соком “Радішка” запрошує діток із вимушено переміщених родин, які переїхали до Кропивницького, подякувати Збройним силам України, котрі боронять їхній світ, і намалювати їм малюнки.

Про це повідомляє Перша електронна газета за інформацією “Гончаренко центру”.

Організатори акції пропонують діткам віком від двох до п’ятнадцяти років намалювати вітальні листівки \ малюнки на тему “ЗСУ захищають дітей, діти дякують малюнками!” для тих чоловіків та жінок, хто служить у лавах Збройних Сил України.

Як подяку за малюнки учасники та учасниці акції отримають сертифікати на безкоштовне відвідування від дитячо-розважального центру «PORTAL PARK», а також соки від ТМ “Радішка”: Діти люблять, мами схвалюють!

Батьки, родичі чи опікуни діток із вимушено переміщених родин, котрі мешкають у Кропивницькому, можуть заповнити анкету і дочекатися запрошення з інформацією про те, куди можна буде 30-31 травня принести малюнки та, відповідно, отримати подарунки. Інформація надійде тим, хто зареєструється, у вигляді повідомлення на Вайбер.

Читайте також:

Поширити:

Залишити коментар:

коментар