Найкращі жіночі смарт-годинники

Під час вибору розумного годинника прийнято керуватися функціональністю, зручністю, а також сумісністю з тією чи іншою операційною системою. Але коли справа доходить до покупки гаджета для дівчини, то тут з’являються додаткові критерії: зовнішній вигляд, габарити та вага, наявність спеціальних жіночих опцій. Відразу зауважимо, що виробники не ділять девайси на чоловічі та жіночі, зазвичай випускаючи універсальні моделі в кількох варіантах з різними розмірами та ремінцями.

В інтернет-магазині Eldorado.ua представлений великий вибір смарт-годинників різних стилів та дизайну. Вибрати та замовити розумний аксесуар можна тут: https://eldorado.ua/uk/smart-chasi/c1197093/. Доставка можлива всією Україною.

Samsung Galaxy Watch4

Сьогодні найкращим розумним годинником для жінок є Samsung Galaxy Watch4, який доступний у декількох кольорах, включно з рожевим золотом. Пристрій був представлений влітку 2021 року, отримавши фірмову операційну систему Wear OS із підтримкою всіх сервісів Google. Важливим нововведенням стало вимірювання ЕКГ та артеріального тиску. Зовні розумний жіночий годинник виділяється яскравим екраном з високою контрастністю, тому ви зможете побачити зображення або повідомлення навіть на вулиці в сонячний день. Вибрати та купити пристрій цієї моделі та оцінити інші пропозиції бренду Samsung можна на сайті Eldorado.ua: https://eldorado.ua/uk/smart-chasi/c1197093/producer=samsung/.

HUAWEI Watch Fit New

Якщо ви шукаєте недорогий розумний годинник для жінок, то лінійка HUAWEI Watch Fit New з великим екраном 1,64 дюйма — відмінний варіант. За рахунок витягнутого екрана пристрій зручно носити навіть на невеликому зап’ясті. Крім того, вага годинника без ремінця не перевищує 21 грама, тому на руці він практично не відчувається. На вибір пропонується три кольори корпусу та стільки ж відтінків силіконового ремінця. Час автономної роботи сягає 168 годин, тож про зарядку гаджета можна забути приблизно на тиждень.

1

Xiaomi Watch S1

Ця модель належить до преміумкласу та орієнтована на людей, які ведуть активний спосіб життя. Завдяки круглому форм-фактору та стильному шкіряному ремінцю пристрій чудово виглядає на жіночій руці. У нього 1,43-дюймовий AMOLED-екран із частотою оновлення 60 ГГц. Дисплей захищений від подряпин потовщеним сапфіровим склом.

Для спортсменів є 117 видів вправ, а також вбудований GPS-модуль для відстеження маршруту бігу. Є датчик рівня кисню в крові та просунуті алгоритми моніторингу сну. Серед додаткових опцій, характерних для флагманського годинника, ця модель підтримує Bluetooth-дзвінки та безконтактні платежі картками MasterCard.

Поширити:

Залишити коментар:

коментар