“Негайно розібрати”: міськрада відреагувала на незаконно розміщені на Театральній літні майданчики

Виїзна нарада виконавчих органів Кропивницької міської ради і представників ДСНС  зафіксувала порушення розміщення і функціонування відкритих літніх майданчиків біля закладів ресторанного господарства, відкритих на вулиці Театральній, а саме кафе «Seven pub» , де без відповідного дозволу почали здійснювати продаж прохолоджувальних напоїв на торгівельному обладнанні.

Про це повідомляє Перша електронна газета з посиланням на Кропивницьку міську раду.

“Правила однакові для всіх. Є порядок розміщення літніх майданчиків, затверджений рішенням депутатів міської ради. Його мають дотримуватися всі суб’єкти підприємницької діяльності. Спочатку отримайте дозвіл, а потім встановлюйте літні майданчики і здійснюйте торгівлю, а не ігноруйте встановлений порядок, – відреагував на порушення  заступник міського голови Олександр Мосін і наголосив: із торговельною спорудою, встановленою без дозволу біля кафе «Seven pub» потрібно не розбиратися, а розбирати і негайно”

За результатами спільної виїзної наради представників виконавчих органів Кропивницької міської ради і головного управління ДСНС України в області, кожному підприємцю, який не дотримується правил розміщення літніх майданчиків, направлять відповідні листи з вимогами усунути виявлені порушення.

Нагадаємо,  шість закладів громадського харчування у Кропивницькому отримали адмінпротоколи

Читайте також: 500 мільйонів виділять на капітальний ремонт доріг у Кропивницькому

Поширити:

Залишити коментар:

коментар